Van Akdamar adasina nasil gidilir?

Akdamar adasına Van`dan gitmek için terminalden Gevaş minibüslerine binmeniz gerekiyor. Şu anda Gevaş minibüsleri şehir içinde Yeniyol`dan kalkıyor ancak terminale taşınmaları için kendilerine 1 hafta süre verilmiş. Van-Gevaş minibüsü 3 TL. Minibüs sürücüsüne Akdamar`a gideceğinizi söyleyin, sizi Gevaş-Akdamar minibüs durağına bırakır ya da yolda bu minibüslerden görürse aktarır ( 1 TL). Akdamar adasına dolmuş tekneler gidiş geliş 5TL alıyor, aceleniz varsa bütün tekneyi 30TL`ye kiralayabilirsiniz.
*******************************************************************************

Gezdiğim 130+ ülkeden seyahat fotoğrafları ve gezi notlarını bu blogda sık sık güncelliyorum. Siz de simdigezelim.com'a üye olan binlerce kişiye katılın ve içeriği kaçırmayın. 


  1. Abonelik için buraya gidiniz. 
  2. Vaktiniz varsa simdigezelim.com'daki içerikten yola çıkarak yazılan üç kitaba göz atıverin.
  3. Hatta "Şaşırmak İçin Gezmeniz Gereken 55 Yer" kitabımı şuradan ücretsiz indirin. 


********************************************************************************Müzeye giriş 3 TL, biletinizi mutlaka isteyin, memur vermemeye çalışıyor.
Akdamar`da küçük bir kır kahvesi var, yemek yiyebilirsiniz. Çay 1 TL, kahve 2 TL. Kara kısmındaki iskelenin arkasındaki kır lokantasında çok iyi tava yapıyorlar, yanınızda çadırınız varsa bahçede bedavaya kamp yapabilirsiniz.

1 yorum:

  1. merhaba ;

    kamp yapılabilecek yerleri söylemeniz çok önemli . yanılmıyorsam ilk burada kamp yapılabilir bilgisi verdiniz . bu benim için çok önemliydi . teşekkürler.

    YanıtlaSil

Google, Blogger yada OpenID hesabınızla girerek yorum bırakabilirsiniz. Spam yorumları siliyorum, gireceğiniz dış linkler takip edilemez. Teşekkürler

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...