Singapur'un Ortası Dünya Mutfağı

Singapur'da alelade bir sokak: Killiney Road. Bu sokakta yan yana açılmış olan lokantalara ve sundukları yemeklere şöyle bir bakalım, yemekler hangi mutfaktan mı?: Tayland, Çin, Singapur, Japon, Batı usulü et yapan restoran bar, yine Çin lokantası, Malay, Endonezya, Singapur, Hint, Pizza.

Tek sokakta dünya mutfağından bir sürü seçenek. Nasıl oluyor?

Singapur'un iyi kazanan bir nüfusu ve maaşlara göre ucuz sayılabilecek bir yemek sektörü var. Evde yemek yapmak hem zaman alıcı hem de neredeyse dışarıda yemekle aynı fiyata geliyor. Bu nedenle Singapurlular çok sık dışarıda yemek yiyorlar.
Singapur'un geniş lokanta sektöründe kendilerine yer kapmak isteyen yeni lokantalar hem değişik bir lezzet sunmak zorunda hem de iyi olmak zorundalar. Böyle olunca Singapur yemek meraklıları uğranılması gereken duraklardan biri oluyor haliyle.





Simdigezelim.com'a abone olan 5000'den fazla kişiye siz de katılarak daha keyifli, daha ekonomik ve daha güvenli bir gezi için gerekli bilgileri kaçırmayın. Abonelik için buraya gidiniz. 

Simdigezelim.com'daki içerikten yola çıkarak yazılan üç kitaba göz atıverin.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google, Blogger yada OpenID hesabınızla girerek yorum bırakabilirsiniz. Spam yorumları siliyorum, gireceğiniz dış linkler takip edilemez. Teşekkürler

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...