Bu siteyi 2.000.000 kez okudunuz








Şimdigezelim.com blogumda okunan sayfa sayısı bugün itibarıyla tam 2.000.000'u aştı. İlginize çok teşekkürler.

Dolaştığım 130+ ülkeden notlar, fotoğraflar içeren sitenin içeriğinden şimdiye kadar iki kitap çıktı,  fotoğraf kitabı ve belgesel çalışmaları da sürüyor.  Yani içerik ve gezi bilgileri sağlam. Üstelik blogda reklam yok ve hiçbir şekilde sponsorlu gezi yapmıyorum. Yazılarda "şuraya gidin güzel" dediysem  reklam yada bedava gezi aldığım için değil, hoşuma gittiği içindir: imkanınız olursa bir uğrayıverin. "Bu şehir gezilmez, boşverin" dediysem benim hoşuma cidden gitmemiştir, ama siz yine de uğrayıverin belki hoşunuza gider.

Sayıları 900'ü bulan yazılarımın hepsi bu sitede elinizin altında, dilediğiniz gibi yararlanmanız ve paylaşmanız için. Sitenin içindekiler kısmı şurada http://www.simdigezelim.com/p/blog-icindekiler.html   .Bence şimdi bir bakın, ilginiz çekecek bir şeyi çıkabilir.  

Bloğu bazen sık sık bazen arada bir güncelliyorum. Bloğa üye olmazsanız sonra işinize yarayabilecek yazıları kaçırabilirsiniz. Size en kolay gelen yolla bloğa üye olarak güncellemeleri kaçırmamayı garanti edebilirsiniz. Şu anda neredeyse 5000 kişi bloga üye, siz de katılın , siz de işinize yarayacak içeriği kaçırmayın.

Email ile üye olmak için:


http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=simdigezelim


RSS ile üye olmak için (Feedly vb ile sayfayı okumak için) :


http://feeds.feedburner.com/SimdiGezelim

Facebook'ta takip etmek için:


https://www.facebook.com/simdigezelim.gezgin


Twitter'da takip etmek için:


https://twitter.com/simdigezelim


Şimdigezelim'i okuduğunuz için teşekkür ederim. 

Herkese bol keyifli, öğretici, güvenli ve hesaplı geziler dileklerimle, Başar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google, Blogger yada OpenID hesabınızla girerek yorum bırakabilirsiniz. Spam yorumları siliyorum, gireceğiniz dış linkler takip edilemez. Teşekkürler

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...