Japonya'da Ucuza Yemek Mümkün

 Türkiye'de kişi başı yıllık gelir 9000 dolar civarında, Japonya'daysa 40,000 dolar kadar. Ortalama bir Japon bir Türk'ten dört kattan fazla kazanıyor. Onun için de Japonya'da ulaşım, kalacak yer gibi hizmetler ateş pahası. Yemekler de olay farklı.
 Ülkede tabağı 1200 liraya balık da yiyebilirsiniz, 14 TL'ye kocaman bir kase Japon eriştesi, pilavı, ahtapotu, burgeri vb vb de yiyebilirsiniz. Seçim size ait. Japonya'da neredeyse Türkiye fiyatlarında yemek yiyebileceğiniz bir çok lokanta var. Mesela en yukarıda gördüğünüz büfede hemen her şey 4 ya da 5 dolardan satılıyor. Ülkedeki en büyük yerli hamburger zinciri MOS Burger'de menüler 10 TL den başlıyor. Ülkedeki kahve ve tatlı zincirlerinde de bütçenizi fazla zorlamadana doymanız mümkün. yeterki yemek konusunda fazla seçici olmayın.


Simdigezelim.com'a abone olan 5000'den fazla kişiye siz de katılarak daha keyifli, daha ekonomik ve daha güvenli bir gezi için gerekli bilgileri kaçırmayın. Abonelik için buraya gidiniz. 

Simdigezelim.com'daki içerikten yola çıkarak yazılan üç kitaba göz atıverin.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google, Blogger yada OpenID hesabınızla girerek yorum bırakabilirsiniz. Spam yorumları siliyorum, gireceğiniz dış linkler takip edilemez. Teşekkürler

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...