Yeni Fotoğraf Kitabımız Yayınlandı: Dünya.Club

http://www.amazon.com/DÜNYA-CLUB-Basar-Kurtbayram/dp/1320177948  

Selamlar,

Uzun bir süredir çalışmaları devam eden fotoğraf kitabımız "Dünya.Club" yayınlandı. Bu kitap için dünya seyahatinde çektiğimiz 25,000 fotoğrafı eşim Yeliz'le beraber teker teker inceledik, bol kepçe eledik. Sonra tekrar eledik. Geriye kalan 200 kadar çarpıcı fotoğrafı  beaber hazırladğımız "Dünya.Club" isimli fotoğraf kitabımıza koyduk. "Dünya.Club"''ın kuşe kağıda basılı 88 sayfasında 25 ülkeden fotoğraflar var. Dileyenler kitabımıza Amazon'dan ulaşabilirler.



Kitabın ismi neden Dünya.Club? Seyahatle ilgili devam eden projelerimiz (yavaştan belirmeye başlayan belgesel gibi) var, yeni yeni filizlenen fikirler ( daha çok daha çok gezi ) var.  Gelecekte geziyle ilgili çalışmaları bir çatı altında toplayalım istedik, adı da "dunya.club" oldu. İleride neler çıkacak göreceğiz.

Sevgili  Simdigezelim.com takipçileri,

Öncelikle bloğumu okuduğunuz için teşekkür ederim, umarım blogdaki içerik gezilerinizde işinize yarıyordur. Simdigezelim.com 'daki içerik gerçekten zengin: bu blogdan şimdiye kadar üç kitap çıktı. Devamı da geliyor.  Şimdi vaktiniz varsa lütfen diğer yazılara da şöyle bir bakın, muhtemelen seyahatle ilgili aradığınız bir bilgi oradadır.  İleride yeni günvellemeleri kaçırmamanız için bloğa üye olmanızı öneririm. Simdigezelim.com'a abone olan 5000'den fazla kişiye siz de katılarak daha keyifli, daha ekonomik ve daha güvenli bir gezi için gerekli bilgileri email adresinize otomatik olarak alabilirsiniz. Abonelik için buraya gidiniz.

 

Ya da oturduğunuz yerden dünyayı gezmek için aşağıdaki ürünlere göz atabilirsiniz.

 Fotoğraf kitabımız Dünya.Club'ı satın almak için:



Yoldan Portreler kitabımı satın almak için:

http://www.amazon.com/Yoldan-Portreler-Turundan-Manzaralari-Dersleri/dp/1500877514

İlk kitabım "Şaşırmak İçin Gezmeniz Gereken 55 Yer"'i satın almak için:

http://www.amazon.com/Sasirmak-Icin-Gezmeniz-Gereken-Turkish/dp/1499711611/



Bol keyifli, güvenli ve ekonomik geziler dilerim.

Sevgiler

Başar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google, Blogger yada OpenID hesabınızla girerek yorum bırakabilirsiniz. Spam yorumları siliyorum, gireceğiniz dış linkler takip edilemez. Teşekkürler

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...