Angel Selalesine ( Venezuela) nasil gidilir?

Ilk once daha once bu blogda anlattigim sekilde Venezuela'nin baskenti Caracas's ulasmaniz gerekiyor ( http://www.simdigezelim.com/2008/05/karayipler-orta-amerika-ve-guney.html ) . Eger Schengen vizeniz varsa ozellikler Frankurt ve Avusturya'dan gelen direktu ucuslara bakmanizi tavsiye ederim. Bazi kampanyalarda bilet fiyatinin 450-500 Eurolara dustugu oluyor. Sansiniza kalmis bu ara 800 Euro gibi. Biletlerden once bakmaniz gereken onemli nokta mevsim: Venezuela'nin yagmur mevsiminde gitmeniz gerekiyor, aksi halde selalelerde az su olabilir ve nehirde yolculuk -su azligindan dolayi- cok zorlasabilir.

Diyelim Caracas'a ulastiniz, sirada Ciudad Bolivar var. Rutaca, Conviasa ve Aeropostal sik olarak bu sehire ucuyorlar, bilet 110 dolar civari. Tabi Caracas'ta otobuslede gelebilirsiniz, otobusle gelirseniz kutuplara gidermis gibi giyinin, soforlerin havalandirma ayari kavrami yok. Tropik ulkede donmayin.

Angel selalerine gitmek icin turunuzu onceden ayarlayabilirsiniz ya da son ana birakabilirsiniz. Son anda ayarlamak icin Ciudad Bolivar havalanini beklerseniz fiyat en az %10 duser: havaalaninda bu tur turlari yapan bes firmanin ofisleri yanyana ve rekabet yuksek.

Internetten veya telefonla yaptigini rezervasyonlarda fiyatin yukselmesi kacinilmaz. Sonucta butun turlar Canaima'da hemen hemen ayni kisileri kullaniyor, tek farklari fiyatlari. Iyi unu olan tur sirketleri olarak www.gekkotours-venezuela.de ve http://www.abenteuer-venezuela.de/eng/home%20eng.htm onerebilirim. Her ikisi de Venezula'ya yerlesmis Almanlarin yonettigi sirketler.

Iyi seyahatlar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google, Blogger yada OpenID hesabınızla girerek yorum bırakabilirsiniz. Spam yorumları siliyorum, gireceğiniz dış linkler takip edilemez. Teşekkürler

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...